Donderdagochtend was het vroeg dag. We moesten om 5.15 uur verzamelen op het metrostation. Na afscheid te hebben genomen van de gastgezinnen zaten we om 5.40 uur in de metro. Sommige kinderen moesten nog wel even wakker worden. In de trein later lagen dan ook veel kinderen te slapen. Om half 9 kwamen we aan bij de boot. Aan boord zocht iedereen een plekje.

IMG 20181024 WA0012Deze dag stond in het teken van het geven van lessen op scholen. We vertrokken om 8:30 uur naar Watford, waar aan een enthousiaste groep kinderen het korfbalspel werd uitgelegd. De begeleiding kreeg nadien een rondleiding door de prachtige school. Hierna werd de reis vervolgd naar een andere school in Watford. Hier werd aan drie enthousiaste groepen training gegeven.

Dag 3 .jpg

Vandaag zijn we de dag gestart met een bezoekje aan de Tower Bridge. Deze bezienswaardigheid moet je natuurlijk wel gezien hebben als je hier in Londen bent. Na dit bezoek was het tijd om te gaan shoppen. Hup in de metro en daarna nog een stukje in zo’n mooie rode bus. Op Oxford Street uitstappen en toen konden de kinderen eindelijk los. We zouden om 3 uur weer verzamelen bij Piccadilly Circus.

Dinsdag EngelandVandaag was een relaxte dag. Het was rond 10 uur verzamelen bij Max zijn huis. Daarna zijn we richting de golfbaan gegaan. De kinderen deden hier aan minigolf en de leiding was een echt potje aan het golfen. De ene na de andere prachtige bal werd geslagen. Soms ging er wel een stuk gras mee, maar de pret was er niet minder om. Wie uiteindelijk de winnaar is geworden is nog een grote vraag.

44501764 1635724413199400 5745341708493651968 o 1

Na een zeer korte nacht werden de eerste dames gewekt door een plaatselijke disco van de andere Lintjo dames. Dit was om half 5 in de ochtend. Om half 6 zijn we met elkaar gaan ontbijten en om 7 uur zaten we in de trein richting Londen. De sfeer zat er meteen goed in en alle medepassagiers konden gratis meegenieten van 2 uur lang muziek.

  • 1
  • 2