Dag 1 in Londen

44501764 1635724413199400 5745341708493651968 o 1

Na een zeer korte nacht werden de eerste dames gewekt door een plaatselijke disco van de andere Lintjo dames. Dit was om half 5 in de ochtend. Om half 6 zijn we met elkaar gaan ontbijten en om 7 uur zaten we in de trein richting Londen. De sfeer zat er meteen goed in en alle medepassagiers konden gratis meegenieten van 2 uur lang muziek.

 

Eenmaal aangekomen in Londen werden de koffers afgegeven en kon de sightseeing beginnen. Het begon allemaal op Convent Garden waar een fantastisch straattheater was. Vervolgens gingen we met een omweg naar Piccadilly Circus. Hier werd er geluncht en daarna werd de tocht vervolgt richting Buckingham Pallace. De meiden van Lintjo deden een poging om een wachter uit zijn rol te halen, maar de wachter liet hun enorm schrikken. Daarna gingen we via de Westminster Abbey, langs de ingepakte Big Ben, over de Theems naar de London Eye. Terwijl Jacob en Margje kaartjes gingen kopen, zat iedereen bij te komen in de zon van de lange wandeltocht.  Na de rit in de London Eye zochten we de metro op.

Om 4 uur zijn we gaan eten in een Engels pub. Na het eten was het tijd om richting Harrow on the Hill te gaan. Helaas moesten we weer een stuk lopen en toen was het tijd voor de ontmoeting met de gastgezinnen. Na een gezellig samenzijn vertrok iedereen naar zijn eigen gastgezin.

Wist u dat:

  • Tim wel 20 broodjes mee had, maar zijn moeder wel 32 had gesmeerd.
  • Meike N lichtelijk in paniek raakte toen ze haar paspoort niet kon vinden. Zij haar moeder hierover had geappt, maar bleek dat ze een identiteitsbewijs bij zich had.
  • De London Eye 135 meter hoog was.
  • Jildou haar hoogtevrees heeft overwonnen.
  • We ook een fitgirl mee hebben.
  • Margje aan de verkeerde kant van de auto in wilde stappen.
  • Jildau, Margje en Geeske een huis voor hun alleen hebben.