Dag 2 in Londen

Dinsdag EngelandVandaag was een relaxte dag. Het was rond 10 uur verzamelen bij Max zijn huis. Daarna zijn we richting de golfbaan gegaan. De kinderen deden hier aan minigolf en de leiding was een echt potje aan het golfen. De ene na de andere prachtige bal werd geslagen. Soms ging er wel een stuk gras mee, maar de pret was er niet minder om. Wie uiteindelijk de winnaar is geworden is nog een grote vraag.

Bij de kinderen waren Tim en Eelke de winnaars. Jildou ging er uiteindelijk met de poedelprijs vandoor. Na wat gezelligheid en poolen in het clubhuis was het tijd om weer terug te gaan. De kinderen te voet en de leiding in de auto. De kinderen werden overigens begeleid door de Engelse kinderen.

Rond 3 uur waren we allemaal aanwezig op het cricketveld. Hier stond een ingelaste wedstrijd op het programma tegen Harrow Vultrix KC. Een tweetal dames van ons moest wel het plaatselijke team versterken anders hadden ze niet genoeg. In een spannende strijd werd de wedstrijd met 12-11 gewonnen door Harrow Vultrix KC. Na dit alles werden we in drie auto’s gepropt en gingen we richting huis. Iedereen heeft deze avond een maaltijd genuttigd bij zijn of haar gastgezin.

Wist u dat:

  • · Kees ’s ochtends zijn haar moet föhnen en dit afwerkt met haarlak.
  • · Dunya altijd met haar wimpertang in de weer is.
  • · Meike D niet van plan was te gaan douchen in de gaskamer, maar eigenlijk ook niet wist hoe een gaskamer eruit zag.
  • · Steve een man van een Engels gastgezin een woord met een g wilde leren. Dat Meike D hem heeft geholpen met het woord godverdomme.
  • · Er bij Max thuis veel muzikale talenten aanwezig waren.