Dag 3 in Londen

Dag 3 .jpg

Vandaag zijn we de dag gestart met een bezoekje aan de Tower Bridge. Deze bezienswaardigheid moet je natuurlijk wel gezien hebben als je hier in Londen bent. Na dit bezoek was het tijd om te gaan shoppen. Hup in de metro en daarna nog een stukje in zo’n mooie rode bus. Op Oxford Street uitstappen en toen konden de kinderen eindelijk los. We zouden om 3 uur weer verzamelen bij Piccadilly Circus.

Echter hadden drie dames problemen om het pad weer terug te vinden. Met wat zwart rijden en Google Maps zijn ze uiteindelijk 40 minuten later dan gepland weer aangesloten bij de groep. Daarna weer terug naar Harrow. Hier nog heel even shoppen en daarna kon iedereen zichzelf voorzien van wat eten.
Om kwart voor 6 zijn we met Max in de minibus richting de bowlingbaan gereden. We hadden eerst wat vrije tijd. De kinderen konden zich uitleven in de speelhal. Daarna werd er fanatiek gebowld samen met een aantal kinderen uit de Engelse gastgezinnen. Het was erg gezellig!

Wist u dat:

·        Er door Engelse gastgezinnen wijn werd voorgeschoteld aan de kinderen.

·        Dunya en Raquel iedere ochtend ontbijten met koude witte bonen in tomatensaus, scrambled eggs en toast.

·        Sven oud geld van zijn oom heeft meegekregen.

·        Meike N grote steun heeft aan google translate.

·        Dat de leiding een uur moest lopen voor een bakje koffie. Zij uiteindelijk bij de Mac zijn uitgekomen.

·        Jacob er een sport van maakt om over te steken bij rood licht. Dat hem dit bijna fataal werd, doordat hij bijna tussen twee rode bussen zat.

·        Bier niet ten goede komt aan Jildau haar bowlingkwaliteiten.