Lintjo verliest van Hellas '63

Afgelopen zaterdag 1 oktober stond de tweede thuiswedstrijd van Lintjo op het programma. Lintjo nam het op tegen Hellas ‘63.

Een ploeg die van ver moest komen en net als Lintjo fel aan de wedstrijd begon. Hellas ‘63 had tot nu toe alle wedstrijden gewonnen. Het kon daarom nog wel eens een spannende wedstrijd gaan worden Lintjo begon sterk aan de wedstrijd, ze wisten al gauw op een 2-0 voorsprong te komen. Na een sterk begin zakte Lintjo wat terug waardoor Hellas ‘63 de kans kreeg om te scoren. Lintjo liet dit niet zomaar gebeuren en herpakte zich. Lintjo wist een aantal mooie doelpunten te maken, waardoor het team de rust in ging met een 8-6 voorsprong.

Hellas ‘63 opende het scoreverloop in de tweede helft met een afstandsschot. Beide teams wisten kansen de benutten in het begin van de tweede helft. Het was het uitteam die steeds meer grip op de wedstrijd kreeg. Doordat Lintjo het in de tweede helft liet liggen, wist Hellas ‘36 hiervan te profiteren en meerdere doelpunten achter elkaar te scoren waardoor de eindstand op 12-17 uitkwam.

Aanstaande donderdag (06-10) speelt Lintjo thuis om 20:00 tegen SDO