Lintjo behaalt ruime overwinning in Doesburg

Afgelopen weekend is het eerste van Lintjo afgereisd naar Doesburg voor de wedstrijd tegen Rivalen 1.

De wedstrijd werd al snel geopend door twee doelpunten van de uitploeg. Vervolgens kwamen de Rivalen kwamen moeilijk tot scoren terwijl bij Lintjo veel afstanders vielen wat de stand al snel op 1-7 bracht. In de slotfase van de eerste helft wisten ook de Rivalen nog enkele keren te scoren en gingen de ploegen met een stand van 5-11 de rust in.
Het was weer Lintjo die de tweede helft wist te openen, waarna de ploegen om en om aan het scoren wisten te komen. Tot dat Lintjo dit op zekere hoogte vast wist te blijven houden en de Bercopers met een eindstand van 11-20 weer naar huis konden afreizen.
Aankomend weekend speelt Lintjo tegen SDO(w) om 15:30 in Oldeberkoop