Lintjo wint nipt bij Elko

Na het verlies van afgelopen week heeft Lintjo 1 afgelopen zaterdag de uit wedstrijd tegen Elko 1 met 17-18 gewonnen.

We startte de wedstrijd met in de aanval Marc de Boer, Sven Bergsma, Ilsa Wierema en Jildau de Haan. In de verdediging stonden Eelke Woudstra, Remco Hulzentop, Anne van Eijden en Lisanne de Boer. Na het eerste fluitsignaal was de wedstrijd begonnen. Als eerst kregen we afstander tegen, maar direct na het eerste tegen doelpunt maakte onze aanval ook een afstander. Tot aan de pauze liep de score geleidelijk op tot een stand van 10-10. Na het fluitsignaal van de tweede helft gingen net als de eerste helft beide ploegen gelijk op. Na een aantal minuten wisselde coach Anne Lootsma, Marco den Ouden voor Sven Bergsma om meer lengte in het vak te brengen. Even later mocht Jacco Wouda het veld in voor Remco Hulzentop. Naar mate de laaste minuten begonnen af te tellen begonnen beide partijen fysieker te worden en liepen de spanningen op. En vlogen de strafworpen om de oren. Toen het eindsignaal eenmaal klonk was de stand 17-18 voor Lintjo. De eerstvolgende wedstrijd waar Lintjo 1 zich op gaat voor bereiden is thuis tegen SDO 1 aankomende zaterdag 24 september om 15:30. Aan een sluitend speelt Lintjo 2 om 17:00 tegen Rood-Wit 3.