Lintjo wint eenvoudig van Lemmer

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo 1 thuis tegen Lemmer 1. Voorafgaand stond Lintjo op een gedeelde eerste plek en Lemmer puntloos onderaan. De E1 en E2 waren het team van de maand.

In de aanval begonnen Lisanne de Boer, Anne van Eijden, Jacco Wouda en Eelke Woudstra. In de verdediging begonnen Jildau de Haan, Ilsa Wierema, Marc de Boer en Marco den Ouden. Lemmer begon de wedstrijd goed en kwam door 2 verre afstanders op een 2-1 voorsprong. De Oldeberkopers herpakten zich volledig, door terug te komen tot een 9-2 voorsprong. Veel slimme goals en goed uitgespeelde aanvallen zetten de ruststand op 14-5. De beginfase van de tweede helft kwam Lintjo moeilijk tot scoren, en het was Lemmer die de bal als eerst door de korf schoot. Wederom herpakte Lintjo zich waardoor Lemmer niet dichterbij kon komen. Mede door een afstander van invaller Remco Hulzentop wist Lintjo gemakkelijk te winnen. Het werd 24-10. 

Doordat concurrent De Waterpoort verloren heeft staat Lintjo nu alleen aan kop. Volgende week speelt de selectie weer thuis. Om 19:00 start het 2de en om 20:15 het 1e