Lintjo wint eerste thuiswedstrijd tegen Spannum

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo de eerste thuiswedstrijd van de veldcompetitie tegen Spannum.

Lintjo opende al snel de wedstrijd met de 1-0 van Eelke Woudstra. Hierna maakte Spannum al gauw de 1-1. Vervolgens maakt Anne van Eijden met een afstander de 2-1. Hierna viel de bal weinig door de korf bij Lintjo en kwam Spannum op voorsprong, 2-4. Ondertussen is Jildau de Haan het veld betreden die onder andere een afstander wist te maken. Stand bij rust 4-5. Lintjo kwam sterk de kleedkamer uit, echter was het toch Spannum die de tweede helft opende. 4-6. Lintjo wist zich goed te herpakken en ging het weer gelijk op naar de 7-7, maar toch was het Spannum die steeds de voorsprong behield, 8-9. Tot in de laatste minuten, toen wist Lintjo nog een paar belangrijke doelpunten te maken. Vlak voor de laatste minuut wist Jacco Wouda het winnende doelpunt te maken met een afstander. Eindstand 12-11.

Volgende week speelt Lintjo om 19:00 uit in Schoonoord tegen SDO