Lintjo verliest van DTS

Afgelopen zaterdag trad Lintjo aan tegen DTS (S) op sportpark Lunia. Omdat er geen publiek aanwezig mocht zijn bij de wedstrijd, werd er gezorgd voor een livestream.

 

Lintjo startte met Kees Flapper, Marco den Ouden, Ilsa Wierema en Jildau de Haan in de aanval. In de verdediging startten Lisanne de Boer, Sybrit Pen, Eelke Woudstra en Michel Bakker. Het was DTS dat als eerste de korf wist te vinden, maar snel daarop wist Kees Flapper met een afstandschot de stand weer gelijk te trekken. Meteen na de vakwissel scoorde

Eelke Woudstra een vrije bal, maar DTS wist meteen weer aansluiting te vinden. Kees Flapper en Michel Bakker verzilverden een strafworp, maar ook DTS wist weer te scoren en bracht de stand weer gelijk. Daarna verliep het scoreverloop om en om. Marco den Ouden en Kees Flapper waren trefzeker van afstand en was de ruststand 8-8.

Na de pauze begon Lintjo niet scherp aan de 2e helft en hier profiteerde DTS van door driemaal achtereen te scoren. Eelke Woudstra deed voor Lintjo iets terug om wederom van afstand te scoren. Vervolgens werd Liselotte Mooijman in het veld gebracht voor Sybrit Pen. DTS wist deze middag gemakkelijk van afstand te scoren. Eelke Woudstra was opnieuw trefzeker door het afronden van een doorloopbal en daarop verzilverde Lisanne de Boer een strafworp. Na de vakwissel was Kees Flapper nog eenmaal trefzeker van afstand, maar DTS bleef ook gemakkelijk scoren. Michel Bakker scoorde nog een uitstartbal, maar daarop had DTS nog eenmaal het antwoord klaar. Eindstand 13-20.

Volgende week gaat Lintjo op bezoek bij DTL in Hantum.