Lintjo bezoekt zaalfinale in Ziggo Dome Amsterdam

image-2018-04-14.jpg

Zaterdag 7 april zijn wij met een bus vol naar de zaalfinale in Amsterdam geweest. We vetrokken om 11 uur en kwamen rond kwart voor 1 aan bij de Ziggo Dome.

Hier was het al gezellig druk met allemaal supporters. Nadat we onze plaatsen gevonden hadden barstte het spektakel los. Eerst de juniorenfinale tussen Fortuna en Dalto dat na verlenging gewonnen werd door Fortuna. Hierna volgde de grote finale tussen favoriet TOP en Fortuna. TOP liet de gehele wedstrijd duidelijk zien de betere ploeg te zijn. Fortuna kwam zo nu en dan iets dichterbij, maar kon nooit echt aanhaken. TOP werd dan ook de terechte kampioen van Nederland.

We hebben al met al kunnen genieten van een prachtige korfbalmiddag in een sfeervol Ziggo Dome samen met nog ruim 10.000 korfballiefhebbers.

Om half 7 zat iedereen weer in de bus en vertrokken we richting Oldeberkoop. De sfeer zat er goed in en de jeugd kwam helemaal los met moppentappen. Rond 8 uur leverde Vincent van der Gun van Coulant ons veilig en wel af in Oldeberkoop. Iedereen bedankt voor deze geslaagde dag.

Wij hebben genoten, jullie hopelijk ook!

Kees en Margje Flapper