Afgelasting Lintjo Rabobankserie 2020

Gisteravond 23 maart kwam het nieuws, eerder dan verwacht, dat alle bijeenkomsten/samenscholingen worden verboden tot 1 juni 2020. Dit is een van de maatregelen van de Rijksoverheid/RIVM om het Coronavirus onder controle te houden in Nederland. Op basis van deze afkondiging moeten wij helaas de Lintjo Rabobankserie op 21 mei 2020 afgelasten.

 

Elk jaar worden er met heel veel vrijwilligers en andere partners samengewerkt om een zeer sportief en regionaal korfbaltoernooi te organiseren. Het jaar 2020 had de 53e keer moeten worden. Helaas komt er nu een onderbreking in deze historische reeks van Lintjo series in Oldeberkoop.

Wij willen onze deelnemende verenigingen, scheidsrechters, sponsoren, vrijwilligers en andere korfbalvrienden bedanken voor jullie inzet tot nu toe. We hopen volgend jaar weer op jullie te kunnen rekenen zodat we in 2021 een knallende 53e editie samen neer kunnen zetten.

We hopen u graag in goede gezondheid weer te zien op Hemelvaartsdag donderdag 13 mei 2021 op Sportpark Lunia, Oldeberkoop.

Met vriendelijke groet,

Lintjo Rabobankserie en sponsor commissie

KV Lintjo