Laatste kans om voor mooie producten te sparen!

De ClubFund-actie gaat de laatste fase in. Tot en met 20 april 2019 krijg je bij Jumbo de Jong bij iedere € 10,- boodschappen 1 spaarzegel waarmee je in je FANshop gratis FANartikelen van jezelf of met clublogo kunt bestellen.

LET OP: de FANshops sluiten op 27 april 2018 om 24.00 uur. Tot dan kun je dus de codes op de zegels verzilveren in de FANshops. Het scannen werkt ook eindelijk, dus voor de laatste zegels kun je hiervan nog gebruik maken!

 

Inmiddels zijn er al veel bestellingen gedaan en de teller is dan ook al gestegen naar een mooi bedrag van EUR 335,60. Keurig gedaan 😊

Er komen inmiddels ook wat geluiden van mensen die wat zegels tekort komen en/of mensen die hun gewenste producten al hebben besteld en toch nog zegels over hebben.

Hierover een paar “sociale” spelregels:

  • Indien je punten tekort komt, vraag aan je medespelers of zij nog punten voor je hebben en/of geef het even aan bij Hilda/Aaltje. Wij zullen kijken wat we voor je kunnen betekenen.
  • Indien je punten over hebt, kun je een paar dingen doen:
    • Vraag bij je medespelers of zij nog punten kunnen gebruiken.
    • Doe je mee aan het spaardersklassement (in je fanshop kun je zien op welke plaats je staat) en je hebt genoeg punten om nog iets te kunnen bestellen, maar je wilt zelf niets meer; bestel dan iets met een Lintjo logo en dan kun je dit na levering van de spullen bij Hilda/Aaltje inleveren.
    • Heb je punten over, maar niet genoeg om iets te kunnen bestellen, dan kun je de punten het beste inleveren bij Hilda/Aaltje.

Dus…nog even sparen bij Jumbo de Jong voor jezelf maar ook voor KV Lintjo en op naar een mooi sponsorbedrag!! Ook kunnen we dan zien wie de tickets voor Walibi Flevo / Jumpstyle Wolvega of Swim Fun in Joure heeft gewonnen, dus doe allemaal nog even goed je best.