Lintjo Rabobankserie is weer terug in 2022!

IMG-6086.JPG

We mogen eindelijk weer! Eigenlijk zou in het jaar 2020 al de 53ste Lintjo Rabobankserie worden georganiseerd, maar door het Corona virus is dit helaas twee jaar op rij niet gelukt. In 2021 was er nog wel de mogelijkheid om buiten iets voor kinderen te organiseren. De commissie greep dit met beide handen aan en kwam op het idee om het SuperKidsFestijn te organiseren. Dit werd een geweldig succes.

Maar dit jaar gaan we weer voor een sportief en gezellig korfbaltoernooi voor jong en oud. Donderdag 26 mei zal voor de 53ste keer de Lintjo Rabobankserie worden gehouden op sportpark Lunia in Oldeberkoop. Naast de gebruikelijke korfbalvormen, wordt er dit jaar ook de mogelijkheid geboden om een 35+ korfbalpoule op te zetten. Deze vorm bestaat uit volwassenen die 4 tegen 4 spelen. De uitnodigingen naar de verenigingen zijn reeds verstuurd. Ook zijn we elk jaar op zoek naar scheidsrechters, want zonder scheidsrechters geen toernooi.

Wilt u zich aanmelden met een team of als scheidsrechter, of meer informatie ontvangen omtrent dit korfbaltoernooi? Dat kan tot 31 maart a.s. bij Sybrit Pen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De dag zal, zoals ieder serie, eindigen met een traditionele barbecue waarbij iedereen welkom is. Wel is het fijn als we weten hoeveel personen er aanwezig zijn. U kunt zich aanmelden vóór 16 mei bij Jan Dijkstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Daarnaast zal de (jeugd)activiteitencommissie zorgen voor een gezellig avondprogramma.

Kortom: zet donderdag 26 mei alvast in uw agenda. Wij verwelkomen u graag op Sportpark Lunia in Oldeberkoop.

IMG-6085.JPG

IMG-6084.JPG