Uw nieuwe woning?

Uitbreiding van uw bedrijf

Een nieuwe stal

Aannemersbedrijf Houwer-Jansen B.V.

De gebroeders Van der Broek waren niet alleen goed in het uitvoeren van het timmerwerk, doch ook verdienstelijk in het ontwerpen van gebouwen getuige de diverse spraakmakende ontwerpen van door hen gerealiseerde projecten.

Na circa 125 jaar gebroeders Van der Broek, waarbij het bedrijf van vader op zoon overging, kwam het in 1970 in handen van E. Houwer. In 1997 werd het bedrijf overgenomen door de familie Jansen en draagt sindsdien de naam Aannemersbedrijf Houwer-Jansen B.V.

Wat ongeveer 175 jaar geleden begon is nog steeds van toepassing: Kwaliteitsbouw voor een goede prijs.

Toen met veel handwerk, nu met gebruik van moderne arbeidsmiddelen en technieken.

Wij zijn u graag van dienst.

Nieuwbouw

Voor de bouw van woningen, kantoren, winkels of andere nieuwbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor u bouwen van uw of door ons gemaakte tekeningen. Ook kunnen wij voor u het ontwerp voor uw project maken.

Lees Meer

Bedrijfsgebouwen

Uitbreiding, aanpassing of verplaatsing van uw bedrijf? Wij maken het voor u mogelijk. Wij bouwen naar uw wensen en uw budget. Dat kan een kleine aanpassing zijn, maar ook de bouw of verbouw van een geheel pand.

Lees Meer

Verbouw

U wilt uw woning of bedrijfsgebouw vergroten of aanpassen? Wij bespreken met u de mogelijkheden en indien nodig regelen wij het gehele voortraject en de vergunningen. Een uitbreiding, aanpassing of wijziging, gemaakt naar uw wens. Ook kunt u bij ons natuurlijk terecht voor het verduurzamen van uw pand en het plaatsen van kunststof kozijnen.

Lees Meer

Contact

Aannemersbedrijf Houwer-Jansen B.V.
Tel.: 0516-451419
E-mail: info@houwerjansen.nl