Sterke start zaalcompetitie Lintjo

Lintjo speelde afgelopen zaterdag de eerste wedstrijd uit tegen WIK ’34. De opstelling begon als volgt met in de aanval Anne van Eijden, Lisanne de Boer, Jacco Wouda en Eelke Woudstra. In de verdediging startten Ilsa Wierema, Jildau de Haan, Marc de Boer en Marco den Ouden.

De wedstrijd ging in het begin gelijk op tot een stand van 6-6. Het waren vooral omdraaiballen en kleine kansjes die geraakt werden. In de loop van de wedstrijd werd er ook meer gescoord van afstand, dit bracht de stand in de rust naar een 9-11 voor Lintjo.

WIK ’34 startte de tweede helft goed door weer op gelijke voet te komen, 11-11. Mede door Remco Hulzentop die het veld in werd gebracht wist Lintjo de voorsprong terug te pakken naar een 11-16. Beide partijen wisten voor het eindsignaal nog een aantal keer te scoren. Het waren vooral afstandsschoten die de eindstand naar 16-21 brachten. Volgende week speelt Lintjo 1 en 2 thuis tegen Westergo 1 en 2.