Lintjo pakt punt in Twijzel

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo de voorlaatste wedstrijd van de competitie tegen Olympia.

De Bercopers wisten al snel een voorsprong te pakken met een paar mooie afstanders. Daarna wist de bal de korf weinig te raken voor beide ploegen. Na een wissel in de laatste minuten van de eerste helft was het Remco die scoorde. Hierbij was de stand 1-4 bij rust. De tweede helft werd tevens geopend door Remco met nogmaals een afstand schot. Hierna kwamen de Bercopers weer weinig tot scoren en wist Olympia bij te komen tot een gelijke stand. Na nog een wissel was het Anke die Lintjo weer op voorsprong bracht, maar al snel wist Olympia de korf weer tweemaal te raken. In de laatste minuut was het Remco met nogmaals een afstander wat de eindstand op een geringe 7-7 bracht en namen de Bercopers alsnog een toch wel belangrijk punt mee naar huis.

Volgende week speelt Lintjo de laatste competitiewedstrijd thuis om 15:30 tegen Leeuwarden.