Lintjo laat overwinning bijna glippen

De eerste wedstrijd van de zaalcompetitie mocht Lintjo in de thuishal in Oldeberkoop aantreden tegen WWC.

De gasten opende de score met een fraai afstandsschot maar Lintjo reageerde direct. Tot aan een 4-3 stand ging de wedstrijd gelijk op en kwamen de doelpunten van beide kanten. Daarna liet de thuisploeg zien waar hun kracht ligt. Solide verdedigen en kansen afmaken. Met een 10-3 voorsprong ging Lintjo tevreden richting de thee en mandarijnen. In de tweede helft nam WWC het initiatief en kwamen ze met 7 schoten op rij weer aardig terug in de wedstrijd. Met een 12-10 voorsprong werd Lintjo weer wakker geschud. En met nog een paar minuten op de klok was dit 'het uur' van de waarheid en langste adem.
Uiteindelijk wist Lintjo met een 13-11 stand deze eerste competitiewedstrijd te winnen en bleven de punten in Oldeberkoop.