Lintjo pakt punt tegen koploper

Na het gelijkspel tegen KV Leeuwarden van vorige week, nam Lintjo het afgelopen zaterdag op tegen de koploper Club Brothers. Lintjo begon de wedstrijd met haar vaste opstelling. De Oldeberkopers begonnen sterk aan de wedstrijd en wisten gauw de eerste drie doelpunten van de wedstrijd te maken.

Club Brothers had het moeizaam, maar wist met twee punten terug te komen, waardoor de stand op 3-2 kwam te staan. Vanaf toen wist Lintjo een paar mooie en belangrijke punten te scoren, waardoor de voorsprong steeds groter werd. Uiteindelijk wist het uitteam hier weer op te reageren en ging Lintjo de rust in met een 7-5 voorsprong.

Na de rust kreeg Lintjo gelijk twee doelpunten om de oren en was de voorsprong verdwenen. De tweede helft bestond vooral uit afstandsschoten van beide teams.

De scheidsrechter wist de spelers en het publiek nog even in verwarring te brengen, door een miscommunicatie over de stand. Uiteindelijk gingen de teams gelijk op met een 8-8 tussenstand. Het werd tot op de laatste seconde spannend gemaakt voor beide teams. Uiteindelijk wist Marco den Ouden de wedstrijd af te sluiten met een gelijkspel door middel van een strafworp.

Nu de laatste veldwedstrijd achter de rug is, komt het zaalseizoen in zicht. Vanaf 8 november gaat Lintjo weer vol aan de bak in de zaal. Het schema is nog onbekend, maar op 13 november neemt Lintjo het tijdens een oefenwedstrijd op tegen DTL.