Lintjo komt net te kort tegen WSS

fdf.jpg

Zaterdag 9 oktober mocht Lintjo aantreden tegen WSS op Sportpark Luna in Oldeberkoop. In de aanval starten Liselotte Mooijman, Ilsa Wierema, Marco den Ouden en Eelke Woudstra. In de verdediging begonnen Lisanne de Boer, Anne van Eijden, Jacco Wouda en Michel Bakker.

WSS was direct uit de startblokken en opende de score. Liselotte Mooijman maakte gelijk namens Lintjo. WSS liep al snel uit naar 1-3. Eelke Woudstra verzilverde een strafworp. Vervolgens vielen de doelpunten aan weerszijden om en om. De teams waren sterk aan elkaar gewaagd. Lisanne de Boer schoot raak van afstand. Inmiddels was ook Jildau de Haan binnen de lijnen en vond het hart van de korf al snel. Jacco Wouda zette de 5-6 op het scorebord. Het lukte Lintjo niet om de leiding te nemen. Voor de pauze waren het Marco den Ouden en Michel Bakker die nog wisten te scoren namens Lintjo. Er werd gerust met een 7-9 achterstand.

Het was weer WSS die de leiding nam en meteen uitliep naar 7-10. Gelukkig kwam Lintjo direct weer dichterbij door doelpunten van Eelke Woudstra en Ilsa Wierema. Opnieuw Eelke Woudstra en Jacco Wouda die beiden een strafworp wisten te verzilveren. Lintjo bleef achter de feiten aanlopen. Anne van Eijden kwam weer binnen de lijnen en met succes, ze bracht de stand op 12-13. Ook Marc de Boer was in de tweede helft van de partij en benutte een doorloopbal. Eelke Woudstra maakte het laatste doelpunt namens Lintjo. WSS bleef de gehele wedstrijd aan de leiding. De wedstrijd werd afgesloten met 14-15.