Lintjo wint eenvoudig van Veenwouden

Zaterdag 7 december speelde Lintjo opnieuw een thuiswedstrijd, d itmaal tegen Veenwouden. Lintjo wist als eerste de score te openen, echter had Veenwouden hier al snel een antwoord op en pakte brutaal een 1-2 voorsprong. Hierna wist Veenwouden de gehele eerste helft niet meer tot scoren te komen. Lintjo was voornamelijk trefzeker van afstand, waardoor zij met een 11-2 voorsprong de rust in gingen.

Het was Veenwouden dat scherp uit de kleedkamers kwam en na lange tijd weer een doelpunt wist te scoren. Hierop had Lintjo meteen het antwoord klaar.  Veenwouden bleef af en toe mee scoren. Nadat Lintjo het verschil van 10 doelpunten liet zien op het scorebord, werd de wedstrijd beheerst uitgespeeld, eindstand 21-10.

Doelpunten: Jacco Wouda (6), Jildau de Haan (4), Lisanne de Boer (3), Marc de Boer (3), Marco den Ouden (3), Kees Flapper (1) en Tjabine Bouma (1)