Lintjo wint in spannend duel van DTS

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo zijn laatste duel op het veld voordat de competitie wordt onderbroken voor het zaalseizoen. In een spannende wedstrijd tegen DTS uit Surhuizum wisten de Oldeberkopers de winst eruit te slepen en sluit de eerste helft van het veldseizoen af met een prima tweede plaats.

Lintjo met Marco den Ouden, Kees Flapper, Elmi Dimmendaal en Jildau de Haan in de aanval en Jacco Wouda, Marc de Boer, Sybrit Pen en Lisanne de Boer in de verdediging. Het was DTS dat de score opende 1-0. Met een uitstartbal, strafworp en afstander kwam Lintjo op een 3-1 voorsprong. DTS scoorde 2 maal en kwam op 3-3. Ook Lintjo wist 2 maal te scoren met een omdraaibal en een afstander 3-5 wat ook de ruststand was. DTS kwam wat beter uit de kleedkamer als Lintjo en wist 2 maal te scoren 5-5. Met een doorloopbal kwam Lintjo op 5-6.

DTS kwam op voorsprong door 3 doelpunten op rij te scoren 8-6.  Lintjo scoorde ook 3 maal, 2 doorloopballen en een afstander 8-9. DTS met een afstander 9-9. Door uitstartbal en doorloopbal van Lintjo werd het 9-11. DTS had antwoord klaar met 2 afstanders 11-11. Een kleine kans van Lintjo en DTS 12-12. Lintjo had het slotakkoord met een afstander 12-13 wat ook de eindstand was. Coach Lammert van der Veen mag tevreden zijn, Lintjo sluit eerste helft veldseizoen af met een mooie 2e plaats op de ranglijst. Lintjo gaat zich nu voorbereiden op het zaalseizoen.

Doelpunten Lintjo: Sybrit 4, Marco 3, Lisanne 2, Jacco 2, Marc 1 en Kees 1.