Lintjo wint van hekkensluiter NQL

Schermfoto_2019-10-21_om_09.21.59.png

Lintjo moest afgelopen zaterdag 19 oktober aantreden tegen NQL uit Rinsumageest. De gasten wisten tot zaterdag maar één punt te halen, thuis tegen DTS werd het 20-20. Lintjo kon zijn derde wedstrijd op een rij winnend afsluiten.

De thuisploeg startte met de volgende namen in de aanval: Jacco Wouda, Marc de Boer, Lisanne de Boer en Sybrit Pen. De verdediging bestond uit Marco den Ouden, Kees Flapper, Jildau de Haan en Elmi Dimmendaal. Lintjo begon goed aan de wedstrijd al snel stond het 2-0 voor de Berkopers  door een afstandschot en een kleine kans. NQL wist met twee rake strafworpen weer gelijk te komen. Met zes doelpunten op een rij kwam Lintjo op stoom 8-2. Ook de gasten maakte een doelpunt. Tot de pauze werd er om en om gescoord 12-6.

NQL kwam het beste uit de kleedkamer, zij wisten het eerste doelpunt van de tweede helft te maken. Ook de thuisploeg wist te scoren met doorloopbal. Tot 16-10 werd er om en om gescoord door beide ploegen. Lintjo wist voor het einde nog vijf maal te scoren en de gasten nog eenmaal. Lintjo won deze wedstrijd met 21-11.

Doelpuntenmakers: Marco den Ouden(6), Jacco Wouda(6), Marc de Boer(3), Kees Flapper(2), Lisanne de Boer(2), Jildau de Haan en Elmi Dimmendaal beide 1.