Lintjo boekt knappe overwinning bij Boelenslaan/It Fean

Op zaterdag 5 oktober speelde Lintjo 1 een uitwedstrijd tegen Boelenslaan/It Fean 1.

Lintjo begon sterk aan de wedstrijd met in de aanval Sybrit Pen, Lisanne de Boer, Jacco Wouda en Remco Hulzentop. In de verdediging startten Elmi Dimmendaal, Alien de Boer, Kees Flapper en Marco den Ouden.

Het was de thuisploeg die het eerste doelpunt maakte, maar daarna wist Lintjo de korf meerdere keren te vinden en een grote voorsprong te pakken. Lintjo hield het vol om de voorsprong te behouden, waardoor de stand in de rust 3-9 was. Boelenslaan/It Fean paste een aantal tactische wissels toe, Lintjo liet zich geen moment van de wijs brengen hierdoor. In de tweede helft wist Boelenslaan/It Fean de korf vaker te raken dan in de eerste helft, maar gelukkig had Lintjo daar ook geen moeite mee. Lintjo speelde de wedstrijd op een volwassen manier uit en won de wedstrijd met 11-17.Image-1.jpg