Invicta/Frigro maatje te groot voor Lintjo

Afgelopen weekend trad Lintjo thuis aan tegen Invicta/Frigro uit Kollum. Voor de wedstrijd wist Lintjo dat het een moeilijke wedstrijd zou worden.

Dat Invicta/Frigro een sterke tegenstander is was duidelijk. Lintjo begon in de aanval met Sybrit Pen, Lisanne de Boer, Jacco Wouda en Marc de Boer. In de verdediging stonden Tjabine Bouma, Elmi Dimmendaal, Kees Flapper en Marco den Ouden.

Het was Invicta/Frigro die in de beginfase van de wedstrijd de korf meerdere keren kon vinden. De stand liep gauw uit naar een 0-5 achterstand. Jacco Wouda wist eenmaal de korf te vinden door middel van afstandsschot.

Lintjo had moeite het tempo van Invicta/Frigro bij te houden. Invicta/Frigro wist nog een aantal keer de korf te vinden waardoor de stand uitliep tot 1-10. Voor rust wist Kees Flapper eenmaal de korf te vinden, maar ook Invicta/Frigro wist de korf te vinden voor rust. Hierdoor was de ruststand 2-12.

Na een warme kop thee kwam Lintjo de kleedkamer uit. Het was Invicta/Frigro die al eerst de korf weer wist te vinden. Lisanne, Marco en Kees wist voor Lintjo nog een paar doelpunten te maken. Helaas lukte dit Invicta/Frigro beter en liep de stand uit tot 6-24.

Dinsdag 1 oktober strijdt Lintjo voor de AP Buiten beker tegen De Pein in Opeinde om 20.00 uur.