Lintjo laat kansen liggen tegen Spannum

Zaterdag 14 september speelde Lintjo tegen thuisploeg Spannum. Het was een zeer teleurstellende wedstrijd waarbij de uitspelende ploeg geen moment haar niveau haalde. De wedstrijd werd verloren met 11-7. 

 

In de aanval startten Marc de Boer, Jacco Wouda, Lisanne de Boer en Sybrit Pen. In de verdediging startten Marco den Ouden, Kees Flapper, Tjabine Bouma en Elmi Dimmendaal. 

Spannum opende de wedstrijd met de eerste doelpunten. Er waren genoeg kansen, maar het lukte Lintjo niet om het gat van de korf te vinden. Hierdoor kwam Lintjo op een 6-0 achterstand. Kees Flapper was de eerste die voor Lintjo wist te scoren. Dat was ook direct de ruststand, 6-1.

Na de thee kwam Lintjo sterk de kleedkamer uit. Spannum wist één keer te scoren daarna wist Lintjo drie keer te scoren door doelpunten van Lisanne de Boer en Elmi Dimmendaal, 7-4. Toch zat Lintjo geen moment echt goed in de wedstrijd. Er werden te veel persoonlijke fouten gemaakt en de tegenstander profiteerde. Coach Lammert van der Veen bracht daarop twee wissels binnen de lijnen, Remco Hulzentop en Jildau de Haan. Remco en Jildau wisten beide de korf nog te raken. Echter was dit niet genoeg om met winst naar huis te gaan. De eindstand was 11-7 in het voordeel van Spannum.