Lintjo boekt eerste overwinning

Zaterdag 8 september reisde Lintjo af naar Veenwouden. In de aanval starten Kees Flapper, Remco Hulzentop (vervanger geblesseerde Jacco Wouda), Aafje Hijlkema en Sybrit Pen. In de verdediging begonnen Marc de Boer, Marco den Ouden, Ramona Bellinga en Lisanne de Boer.

 

De wedstrijd begon voortvarend voor Lintjo. Al snel pakte Lintjo de voorsprong en bouwde deze snel uit. Na 28 minuten spelen stond Lintjo met 0-11 voor. In de laatste minuut van de eerste helft verzilverde Veenwouden nog een vrije bal en was ook de nul van het scorebord. In de eerste helft bleek al gauw dat Lintjo veruit de betere partij was deze wedstrijd. Doel om dit niveau door te trekken in de tweede helft. Na de thee pakte Lintjo de wedstrijd weer op waar ze gebleven waren. Na een kwartier stond het 4-16. Veenwouden wist nog een paar kansen te verzilveren. Lintjo kon vrij eenvoudig de wedstrijd uitspelen. De eerste overwinning voor Lintjo in het nieuwe seizoen was een feit. De selectie van coach Henk Berkenbosch won de wedstrijd met 6-22.

Marco den Ouden (5x), Marc de Boer (4x), Kees Flapper (4x), Remco Hulzentop (3x), Sybrit Pen (3x), Aafje Hijlkema (2x) en Ramona Bellinga (1x)