Lintjo verliest in slotfase van DWA/Argo

TIQQ8729.JPGAfgelopen zaterdag speelde Lintjo tegen DWA/Argo uit Winsum. Lintjo startte in de aanval met Jacco Wouda, Marc de Boer, Wilma Posthumus en Lisanne de Boer en in de verdediging met Marco den Ouden, Kees Flapper, Ramona Bellinga en Aafje Hijlkema.

Lintjo begon goed aan de wedstrijd,  Jacco Wouda met een afstandsschot en Marc de Boer met een kleine kans zorgden dat er een 2-0 voorsprong op het bord kwam voor Lintjo. Door een vrije bal van DWA/Argo werd het 2-1, Kees Flapper maakte met een doorloopbal de 3-1.Jacco Wouda scoorde eveneens een doorloopbal en bracht de stand op met een doorloopbal 4-1. Hierna lukte het DWA/Argo om driemaal achtereen te scoren en kwam de stand weer op gelijke hoogte. Door een doorloopbal van Lisanne de Boer en een mooie kleine kans van Wilma Posthumus pakte Lintjo weer een kleine voorsprong. Een vrije bal voor DWA/Argo en een vrije bal voor Marco den Ouden zorgden voor 7-5. Marc de Boer benutte een kleine kans, maar daarna wist DWA/Argo hun achterstand terug te brengen naar 8-7. Marco den Ouden scoorde voor de rust nog een afstandschot waardoor er 9-7 op het scorebord verscheen.

DWA/Argo opende in de tweede helft met een afstandsschot 9-8, maar ook Marc de Boer schoot raak van afstand en bracht de voorspong weer op twee punten. DWA/Argo wist op gelijke hoogte te komen, maar het was wederom Marc de Boer die voor een voorsprong van Lintjo zorgde. DWA maakte weer de gelijkmaker, door een kleine kans van Aafje Hijlkema kwam de stand op 12-11. Voor het eindsignaal klonk scoorde DWA/Argo drie afstanders op rij en pakte zo de overwinning met een stand van12-14.