Lintjo verliest van DWA/ARGO

facebook_1518453646978.jpg

Afgelopen zaterdag stond de thuiswedstrijd tegen DWA/ARGO op het programma. Lintjo startte in de aanval met Jacco Wouda, Marc de Boer, Sybrit Pen en Aafje Hijlkema en in de verdediging met Marco den Ouden, Kees Flapper, Ramona Bellinga en Wilma Posthumus.

 

DWA/ARGO opende de score met een kleine kans, daarna verdiende Sybrit Pen een strafworp die werd gescoord door Aafje Hijlkema. DWA/ARGO maakte er met een doorloopbal en afstander 1-3 van. Door een vrije bal te benutten bracht Sybrit Pen de stand op 2-3. DWA/ARGO wist weer tot scoren te komen, maar namens Lintjo deed  ook Kees Flapper dit. DWA/ARGO wist door twee afstanders de voorsprong te vergroten naar 3-6. Aafje Hijlkema verzilverde een strafworp, Ramona Bellinga en Sybrit Pen scoorden beiden van afstand, maar ook DWA wist voor de pauze nog een keer tot scoren te komen, er werd een ruststand van 6-7 neergezet.

Na de pauze was het DWA/ARGO die met een strafworp de score weer opende . Lintjo haakte weer aan door een mooie kans van Wilma Posthumus. DWA/ARGO wist hierna drie maal achtereen te scoren en zo hun voorsprong te vergroten naar 7-11. Kees Flapper maakte er met een afstander 8-11 van, maar daarna wist  DWA/ARGO een doorloopbal te maken. Namens Lintjo scoorde Aafje Hijkema met een omdraaibal en SybritPen uit een vrije bal, dit bracht de stand op 10-12. DWA benutte een vrije bal, Marco den Ouden maakte een kleine kans. In de laatste fase van de wedstrijd wist DWA/ARGO uit te lopen naar 11-16. Wilma Krist verzilverde nog een stafworp en Marc de Boer scoorde uit een kleine kans, maar ook DWA/ARGO kwam nog tot scoren, de eindstand werd 13-19.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Pallas”08 uit Leeuwarden op het programma.