Lintjo boekt zege op Noveas

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo 1 tegen Noveas 1 in Steenwijk. 

In de aanval startten Jacco Wouda, Marc de Boer, Tjabine Bouma en Elmi Dimmendaal. In de verdediging startten Marco den Ouden, Kees Flapper, Sybrit Pen en Lisanne de Boer. 
Lintjo wist in de begin fase veel kansen te creëren, maar wist deze niet allemaal af te ronden waardoor het na 10 minuten nog maar 1-3 stond in het voordeel van Lintjo. Na deze 10 minuten kwam Lintjo meer in het spel en wist Sybrit voor Lintjo haar 2de vrijebal te scoren(2-5). Ook Jacco Wouda en Lisanne de Boer wisten te scoren(3-8). Na een afstander van Sybrit Pen en één van Noveas floot de scheidsrechter voor de rust (4-9).
Voor Lintjo was het zaak dat ze de voorsprong gingen vergroten. Toch scoorden beide ploegen en lukte het Lintjo niet om het verschil groter te maken(6-12). Beide ploegen wisten 7 minuten niet te scoren, uiteindelijk waren het Kees Flapper en Sybrit Pen die scoorden voor Lintjo (6-14). Rosalien de Boer kwam binnen de lijnen voor Sybrit Pen. Noveas wist 2 keer te scoren en bracht de stand op 8-14. Remco Hulzentop kwam in het veld voor Kees Flapper en scoorde vervolgens 2 keer van afstand.  Uiteindelijk was het Marc de Boer die de eindstand op 9-17 zette.
Volgende week speelt Lintjo haar laatste zaalwedstrijd van dit seizoen thuis in MFA MeJander om 19:20.