Lintjo wint verdient na goede tweede helft

Lintjo SIM.jpg

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo thuis tegen SIM. In de aanval startten Marc de Boer, Jacco Wouda, Elmi Dimmendaal en Aafje Hijlkema. In de verdediging startten Kees Flapper, Marco den Ouden, Lisanne de Boer en Sybrit Pen.

 

Lintjo begon goed aan de wedstrijd en kwam op 3 punten voorsprong door een vrije bal van Jacco Wouda, een omdraaibal van Aafje Hijlkema en een afstander van Marco den Ouden. Lintjo wist de voorsprong maar net vast te houden. Binnen 15 minuten was de stand 5-4 door doelpunten van Elmi Dimmendaal en Sybrit Pen. De volgende 15 minuten bleef de stand gelijk op gaan wat eindigde in een 8-7 voorsprong bij de pauze. De afstandsschoten werden gemaakt door Sybrit Pen, Jacco Wouda en Lisanne de Boer.

Lintjo kwam sterkt uit de kleedkamers en wist door een paar mooie afstandsschoten van Kees Flapper, Jacco Wouda en Elmi Dimmendaal de stand uit te breiden naar een 11-7 voorsprong. SIM deed nog haar best om bij te blijven, hierin slaagden zij niet. Door doelpunten van Kees Flapper, Aafje Hijlkema 2x, Marco den Ouden 2x, Elmi Dimmendaal, Lisanne de Boer 2x, Jacco Wouda 2x en Sybrit Pen werd de voorsprong uitgebreid. Dit resulteerde in een eindstand van 22-13.