Lintjo wint gemakkelijk van Veenwouden

IMG-20181028-WA0005.jpg

Lintjo speelde afgelopen zaterdag de laatste wedstrijd van de eerste helft van  de veldcompetitie en stond tot dusver samen met WWC op een gedeelde eerste plaats in de ranglijst. De tegenstander was Veenwouden en de ploegen hadden deze competitie al eerder tegen elkaar gespeeld, toen werd deze wedstrijd vrij makkelijk gewonnen door Lintjo.

 

Lintjo startte in de aanval met Jacco Wouda, Kees Flapper, Sybrit Pen en Aafje Hijlkema, in de verdediging begonnen  Marco den Ouden, Marc de Boer, Lisanne de Boer en Ramona Bellinga. Lintjo begon goed aan de wedstrijd en kwam op een 2-0 voorsprong. Veenwouden scoorde de 2-1, maar daarna werd de wedstrijd niet meer spannend. Lintjo liet zien de beste ploeg te zijn en zette voor de rust een stand van 11-2 op het bord.

Na de pauze was het Veenwouden die als eerste scoorde, waarna Lintjo vier maal achtereen scoorde voordat Veenwouden er weer aan te pas kwam. Lintjo ging door met het uitvoeren van de opdracht van coach Henk Berkenbosch, strak blijven verdedigen en de aanval goed opzetten, hierdoor lukte het Lintjo om maar liefst acht keer op rij te scoren. Veenwouden scoorde nog een paar maal, maar met een eindstand van 27-6 bleven de wedstrijdpunten in Oldeberkoop.

Lintjo is door deze winst en het verlies van WWC nu alleen koploper van de poule en kan nu met beginnen aan de voorbereiding van het zaalseizoen.

Doelpunten Lintjo : Jacco Wouda 7, Kees Flapper 5, Marco den Ouden 4, Ramona Bellinga 3, Lisanne de Boer 3, Marc de Boer 2, Aafje Hijlkema 2, Sybrit Pen 1.

IMG-20181028-WA0006.jpgIMG-20181028-WA0004.jpgIMG-20181028-WA0003.jpg