Lintjo gemakkelijk langs Noveas

Afgelopen zaterdag speelde Lintjo in Steenwijk tegen Noveas. In de aanval startte Jacco Wouda, Kees Flapper, Sybrit Pen en Aafje Hijlkema. In de verdediging startten Marc de Boer, Marco den Ouden, Ramona Bellinga en Lisanne de Boer. Na 3 minuten scoorde Lintjo het eerste doelpunt van de wedstrijd met een schot van afstand.

Enkele minuten later kwamen de volgende doelpunten die Lintjo op een 0-6 voorsprong brachten. Ook Noveas wist de korf tot twee keer toe te raken. Maar Lintjo bleef rustig, ze wisten dat zij deze keer de punten mee naar huis moesten nemen. Waar beide ploegen nog een aantal keren tot scoren kwamen ging het met een stand van 4-11 de rust in. Na de pauze scoorde Lintjo na een paar seconden het twaalfde doelpunt. Ook Noveas kwam snel tot scoren. Toch wist Lintjo verder uit te lopen naar 5-17. Het laatste gedeelte van de wedstrijd wist Lintjo, door vooral te scoren van afstand, de stand te brengen naar een eindstand van 7-24.

De doelpunten werden gemaakt door: Jacco Wouda (5x), Marc de Boer (5x), Lisanne de Boer (4x), Kees Flapper (3x), Sybrit Pen (3x), Aafje Hijlkema (2x), Ramona Bellinga (1x), Marco den Ouden (1x).