Fantastisch jubileumweekend!

36803756_1492826750822501_6230439435440226304_n.jpg

Vrijdag in de namiddag ging iedereen richting Bakkeveen. Daar aangekomen even de kamers inrichten en een stukje vrije tijd. Iedereen werd daarna in groepjes ingedeeld en moest zijn of haar shirt kleuren met de kleur van het groepje.

Later werd er gestart met vossenjacht. Bij thuiskomst was er een broodje knakworst en wat drinken voor iedereen. Hierna ging de jeugd op bed en de senioren deden nog gezellig een drankje tot in de late uren.

Zaterdagmorgen was iedereen weer vroeg wakker. Er werd gestart met ochtendgymnastiek. Na deze activiteit werd er genoten van een ontbijtje. Om 10.00 uur waren ook de dagjesmensen gearriveerd en kon er gestart worden met het marktspel. Een fotospel op de markt van Bakkeveen. Niet alle mensen op de markt waren bereid om mee te doen, maar er zijn mooi foto's gemaakt en de meeste opdrachten zijn vervuld. 's Middags stond een zeskamp op het programma. Op het veld allerlei spelletjes doen zoals; zaklopen, skilopen, verkleedrace etc. Na deze zeskamp was iedereen wat uitgeteld en kon iedereen genieten van vrije tijd. Rond 18:00 uur stond er een warme maaltijd op het programma. De kookploeg had weer goed zijn best gedaan. De aardappels, boontjes, wortels en de gehaktbal werden door iedereen goed genuttigd. Het diner werd afgesloten met een traditionele vlaflip. 

Toen was het tijd voor de bonte avond. Er was een meespeelverhaal, moppentrommel, dansje en er werd geplaybackt. De avond werd afgesloten met een lichtjestocht voor de jongste jeugd en spooktocht voor alle andere mensen. 

Op zondag werd er rustig opgestart. Al waren de kinderen al druk bezig om hun tas in te pakken. Na het ontbijt moest de accommodatie opgeruimd worden. De kinderen moesten hun eigen ruimte doen, want eerder mochten ze niet op het springkussen. Het duurde even, maar uiteindelijk is het goed gekomen en kon er nog volop gespeeld worden op het springkussen en het veld. Voordat we op de fiets richting Oldeberkoop zouden gaan, hebben we eerst nog even een verfrissende duik genomen in het zwembad. De fietstocht was wat zwaarder dan de heenweg, maar uiteindelijk zijn we allemaal goed aangekomen. 

Het was een geweldig weekend met mooi weer en volop gezelligheid.