Wandeldag Oldeberkoop: Genieten, rust en natuurschoon!

Kuierevenement wordt al weer voor de 14e keer georganiseerd.

Komende zondag 24 juni staat de 14e “wandeldag Oldeberkoop” op stapel. De kuierliefhebbers kunnen kiezen uit vier verschillende afstanden. Er kan gekozen worden voor een 10, 15, 30 of 40 kilometer route. Doorgaans weten de wandelliefhebbers Oldeberkoop goed te vinden voor een fijn dagje in de buitenlucht.

 

Tevens is gebleken dat de wandeldag in Oldeberkoop benut wordt door een aantal vierdaagse lopers die voldoende kilometers in de benen willen hebben voor de start van dit grote evenement in Nijmegen.

Er kan zondag de 24ste vanaf 8.00 uur worden ingeschreven bij Hotel Lunia in Oldeberkoop. De inschrijving sluit voor de 30 en 40 km lopers om 10.00 uur. Voor de beide korte afstanden kan tot 13.00 uur worden gestart. Ook dit jaar zijn de paden afwisselend verhard en onverhard. Een aantal passages zullen de wandelaars zeker verrassen.

Oldeberkoop is al jaren flink in trek als startpunt voor veel wandelliefhebbers. Het mooie dorp en de prachtige omgeving nodigen uit om er een kijkje te nemen. De organiserende commissie heeft gekozen voor het motto: genieten, rust en natuurschoon. Het is wandelen in een pure vorm waarbij de deelnemer onderweg al het zichtbare moois op zijn of haar gemak in zich op kan nemen.

Kijk voor info op:

www.wandeldag-oldeberkoop.nl

of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.