Zaalfinale in de Ziggo Dome te Amsterdam

ziggo.jpg

Op zaterdag 7 april wordt de zaalfinale van de Korfbal League gespeeld in Amsterdam. Omdat het KNKV heeft besloten van deze zaterdag een vrije korfbalzaterdag te maken leek het ons leuk om met een bus vol Lintjoƫrs af te reizen naar Amsterdam.

Om 13.30 uur is de finale van de A-jeugd en om 16.00 uur is de grote finale. De korfbalfinale wordt dit jaar ook rechtstreeks uitgezonden bij de NOS. De finalisten zijn nog niet bekend, maar buurtclub LDODK is nog volop in de race om een plek in de finale te veroveren. Het zou mooi zijn als er een Friese club in de finale zou staan.

We hebben alvast een bus gereserveerd! Eind januari/begin februari start de kaartverkoop. De prijs van een kaartje is nu nog niet bekend en de prijs p.p. voor de bus hangt af van het aantal personen dat meegaat. Om, zodra de kaartverkoop start, ook meteen kaarten te kunnen bestellen willen we graag weten wie er allemaal mee willen naar Amsterdam.

Wil jij graag mee naar de zaalfinale in Amsterdam stuur dan zo snel mogelijk een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Degene die via de app gemeld hebben dat ze belangstelling hebben moeten zich nog wel even officieel aanmelden via de mail.

Wie het eerst komt, wie het eerst maalt en VOL=VOL.

In principe mag iedereen mee, maar Lintjo leden hebben voorrang.

We houden jullie op de hoogte via het bulletin en/of de groepsapp.

Wij hebben er zin in, hopelijk jullie ook.

Kees en Margje Flapper