Hans Vroegh overleden

Hans Vroegh.jpg

In memoriam

In de nacht van 2 op 3 januari is ons lid Hans Vroegh overleden, na een aantal jaren van ziekte. Hans en zijn vrouw Els zijn kort nadat ze in Oldeberkoop kwamen wonen, lid geworden van onze vereniging.

 

Hans was al redelijk bekend in de korfbalwereld; actief lid bij DVO/Accountor, KNKV-scheidsrechter en beoordelaar tot op het hoogste niveau en betrokken bij het internationale korfbal.

In zijn korfbalcarrière oogstte Hans veel waardering. Zo werd hij bij zijn afscheid van DVO/Accountor benoemd tot erelid van de vereniging en ontving hij voor zijn werk in de stichting DVO-hal de erepenning van de stichting. In 2012 ontving Hans de pin of Merit van het IKF en in 2016 het ereteken van het KNKV. (bron: website DVO/Accountor)

Ook bij DVO staat Hans bekend om zijn nimmer aflatende enthousiasme en kennis van zaken.

Dit liet Hans bij ons ook op meerdere fronten zien; van zijn snijkunsten van de prei bij onze traditionele snertactie, het begeleiden van jeugdwedstrijdleiders, meedenken in alles wat er speelt bij een vereniging en niet te vergeten zijn inbreng bij het organiseren van de wedstrijd tussen TeamNL – LDODK tijdens ons 50-jarige jubileum. Afgelopen mei hebben de kleindochters van Hans tijdens onze jaarlijkse Hemelvaartserie ook een inzamelingsactie gehouden voor Stichting ALS.

Wij zullen Hans gaan missen in zijn enthousiasme en zijn gedrevenheid in het korfbal. Hij leeft bij ons voort door de vele goede en mooie herinneringen.

Wij wensen Els, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van het verlies van hun man, vader, schoonvader en opa.

Wij hebben als Lintjo de rouwkaart mogen ontvangen en deze was geadresseerd aan KV Lintjo dus eenieder is vrij om hierbij aanwezig te zijn.

Op woensdag 10 januari om 14.00 uur wordt er afscheid genomen van Hans in een dankdienst in de “Bonifatius” Kerk te Oldeberkoop. Aansluitend zal de begrafenis plaatsvinden op de begraafplaats. Na afloop is er gelegenheid tot condoleren in de MFA.

Correspondentieadres: Geert Lammertslaan 29, 8421 RV Oldeberkoop

Namens het bestuur,

Aaltje Zijlstra-de Jong

Hieronder de ontvangen rouwkaart

Hans Vroegh rouwkaart.jpg