Lintjoserie 2023 met nieuwe hoofdsponsor

Dit jaar organiseert KV Lintjo op Hemelvaartsdag 18 mei haar 54e Lintjoserie. In het serieboekje van 2022 hadden we al vermeld dat we blij waren te kunnen melden dat er een nieuwe hoofdsponsor voor de Lintjoserie is gevonden: Assurantie-Advieskantoor Brandsma BV en DJK Logistics BV. Begin januari hebben Gosbert Brandsma en Luitzen de Jong het sponsorcontract getekend.

Dit jaar gaan we weer voor een sportief en gezellig korfbaltoernooi voor jong en oud. Naast de gebruikelijke korfbalvormen, wordt er dit jaar ook de mogelijkheid geboden om een 35+ korfbalpoule op te zetten. Deze vorm bestaat uit volwassenen die 4 tegen 4 spelen. Daarnaast wordt er voor de jongste jeugd een spellenprogramma georganiseerd. De uitnodigingen naar de verenigingen zijn reeds verstuurd. Ook zijn we elk jaar op zoek naar scheidsrechters, want zonder scheidsrechters geen toernooi.

Wilt u zich aanmelden met een team of als scheidsrechter, of meer informatie ontvangen omtrent dit korfbaltoernooi? Dat kan tot 24 maart a.s. bij Sybrit Wouda via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De dag zal, zoals ieder serie, eindigen met een traditionele barbecue waarbij iedereen welkom is. Wel is het fijn als we weten hoeveel personen er aanwezig zijn. U kunt zich aanmelden vóór 8 mei bij Jan Dijkstra via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De dag wordt afgesloten met een gezellige Karaoke-avond voor jong en oud.

Kortom: zet donderdag 18 mei alvast in uw agenda. Wij verwelkomen u graag op Sportpark Lunia in Oldeberkoop voor een gezellige, sportieve korfbaldag!