Lintjo verliest op bezoek bij Spannum

In de eerste speelronde na de zaalcompetitie moesten de berkopers naar Spannum. Spannum had een week eerder nog in de zaal gespeeld en had maar een korte voorbereiding op het veld. Lintjo had 2 weken meer tijd voor de voorbereiding.

Op het zon overgoten maar winderig sportpark in Spannum moest Lintjo aantreden tegen de plaatselijke Kv. Lintjo startte met Michel Bakker voor de licht geblesseerde
Marc de Boer. De berkoper roodhemden kwamen al snel op 0-1 voorsprong door een vrij bal. Het duurde even voordat Spannum ook op het scorebord kwam te staan.
De doelpunten waren schaars eerste helft, Spannum wist nog 4 maal de korf te vinden. 5-1 was daarmee de ruststand.

Na de pauze kwamen Jildau de Haan en Hutze in het veld voor Anne van Eijden en Marco den Ouden. Lintjo kwam weer als eerste tot scoren 5-2. De thuisploeg
maakte het verschil weer 4 doelpunten. Eerste 20 minuten van de tweede helft was het om en om doelpunten maken. Tot 13-8 kon Lintjo aardig mee scoren. Spannum wist nog 5 punten te maken en daarmee was de eindstand 18-8 in het het voordeel van de thuisploeg.

Lintjo neemt het zaterdag 14 mei thuis op tegen SDO uit Schoonoord.