Nieuwe shirts voor Lintjo korfballers

20220321_190757.jpg

Door inspanning van bestuur en sponsorcommissie van korfbalvereniging Lintjo zijn onlangs twee teams voorzien van een nieuw wedstrijdshirt. Op de shirts pronkt trots de naam van de nieuwe shirtsponsor: DJK Logistics. De eigenaar van dit zowel nationaal als internationaal opererende transportbedrijf, onze dorpsgenoot, Luitzen de Jong was bij beide overhandigingen in de sporthal van MFA MeJander aanwezig.

De Lintjo B-jeugd en het 3e seniorenteam gaan competitie spelen in de nieuwe shirts en kunnen hiermee weer jaren vooruit. Op dit moment spelen alle Lintjo teams in shirts welke van een sponsornaam zijn voorzien. Het is erg fijn dat een plaatselijke ondernemer op deze manier zijn steentje bijdraagt aan, in dit geval, korfballend Oldeberkoop.

Lintjo zet hiermee de nieuwe lijn met Muta shirts verder uit binnen de vereniging. De vereniging wil het nieuwe shirtontwerp doortrekken naar alle teams. Ook de selectie (Lintjo 1 en 2) en de C-jeugd speelt inmiddels in shirt van het nieuwe ontwerp.

DJK Logistics is gespecialiseerd in het transport van los gestorte producten. Denk hierbij aan houtsnippers, veevoeders, papier, hooi en stro. Het bedrijf werkt met meer dan 35 trekkende eenheden. De thuisbasis van de onderneming is gestationeerd in Coevorden. 

IMG-20220318-WA0010.jpg