Rabobank trouw aan Lintjo

data.620xC620x413.3333333333301.620x414.jpg

Als Lintjo bestuurslid met de portefeuille sponsorzaken onder haar hoede heeft Marjan van Pijkeren na overleg met de Rabobank Zuid-Oost Friesland een goed vervolg kunnen geven aan de sponsorovereenkomst die Lintjo met de Rabobank heeft aangaande de Lintjo Rabobank Serie.

Ondanks dat het toernooi door het Covid virus al twee jaar achtereen geen doorgang heeft kunnen vinden heeft de bank besloten Lintjo wel een financiƫle bijdrage te verstrekken. De Rabobank waardeert dat Lintjo, daar waar mogelijk binnen de regels, toch alles heeft gedaan om de jeugd aan zich te binden in deze vervelende periode waarin de korfbalsport op zich duidelijk naar een tweede plan werd verdrongen.

Lintjo pakte op Hemelvaartsdag bijvoorbeeld uit met het Super Kids Festijn en onlangs werd er een Kampdag georganiseerd voor de E tem B jeugd. Het reguliere korfbalkamp voor deze groep kon geen doorgang vinden maar het moment mocht ook niet ongemerkt voorbijgaan. Ook eerder in de Covid periode hebben bestuur, jeugd en activiteiten commissie kansen gegrepen om het sportieve gemis te compenseren.