Vacature coach Lintjo 2

KV Lintjo zoekt een coach voor het 2e selectie team. Hij of zij gaat in samenwerking met de hoofdtrainer de coaching verzorgen van de talentvolle selectie van onze club.

Wie ben jij?
Een gedreven en enthousiaste coach die graag de uitdaging aan gaat om spelers beter te maken.
Of je nu een beginnende coach bent die graag ervaring op wil doen of een ervaren coach die toe is aan een nieuwe uitdaging, dat maakt voor de groep niet uit. Een coach die het fijn vindt om (soms) een training te verzorgen voor het 2e team geniet de voorkeur.
Hoe ziet de week eruit?
De selectie traint op het veld op de dinsdag en donderdag en in de zaal op de maandag en donderdag.
De eerste training van de week is voor de volledige selectie. De training op de donderdag is gericht op de aankomende wedstrijd en ons 2e team heeft aangegeven dat het prettig zou zijn dat de coach ook zo nu en dan aanwezig is op deze training. Op zaterdag verzorg je de coaching van het 2e team.
Wat kun jij verwachten?
Een jonge, gezellige groep spelers die nog jaren samen een balletje kunnen gooien.
Voor deze functie is een passende vergoeding bespreekbaar. Er zijn korte lijnen met hoofdtrainer en bestuur en andere eigen wensen zeker bespreekbaar.
Ben je enthousiast geworden?
Wacht dan niet langer en neem contact op met voorzitter Aaltje Zijlstra-de Jong via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-28135718.