Clubhelden KV Lintjo

Vanaf 28 oktober t/m 2 december 2019 kan heel Nederland stemmen op onze genomineerde clubhelden. De genomineerde clubhelden van KV Lintjo zijn:

Clubhelden.jpg

Bovenstaande mensen zetten zich moeiteloos in en zijn onmisbaar voor Lintjo. Met deze verkiezing kunnen we hun het podium geven dat ze verdienen en hen echt in het zonnetje zetten. Jacob en Margje maken deel uit van het kloppende hart van de vereniging en het werk dat zij verrichten mag vaker gewaardeerd worden.

In iedere gemeente wint de clubheld met de meeste stemmen. Uit alle gemeentewinnaars wordt een top 3 bepaald voor sport en een top 3 bepaald voor cultuur. Dit gebeurt op basis van de meeste stemmen. Uiteindelijk wordt er uit deze lijst 1 provinciewinnaar gekozen. De provinciewinnaar gaat uiteindelijk door om te strijden voor de titel Clubheld van het Jaar 2019 en wint daarmee een feest voor de hele club! Op 17 december wordt tijdens een feestelijke award uitreiking de winnaar bekend gemaakt. 

Ben je minimaal 18 jaar, dan kun je stemmen via https://www.clubheldvanhetjaar.nl/.  Dit is geheel gratis en kan tot en met 2 december 2019, 12.00 uur. Per mailadres kun je 1x stemmen. Spreek je waardering uit voor onze clubhelden Jacob en Margje en stem!