Nog maar 2 dagen tijd om op Lintjo te stemmen!

Raboclubsupport.jpg

Ben je lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland dan heb je nog 2 dagen om te stemmen. De stemperiode duurt t/m vrijdag 11 oktober. Je hebt een stemcode ontvangen via brievenbus of mailbox waarbij je 5 stemmen kunt uitbrengen, waarvan 2 op dezelfde club. Kijk snel op www.rabo- clubsupport.nl. Lintjo is te vinden onder de categorie sport bij Gemeente Ooststellingwerf. Ben je nog niet lid, meld je dan snel aan als lid via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden/. Help ons aan een bijdrage voor de nieuwe LED-lampen en de renovatie van het dak van de huidige sportkantine. Stem op Lintjo!

 

Lintjo doet dit jaar mee aan Rabo ClubSupport! En elke stem is geld waard. De stemperiode loopt van 27 september tot en met 11 oktober 2019. Als lid van Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland ontvang je een stemcode, waarmee je vanaf 27 september kunt stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting. Kan Lintjo rekenen op de stem van jou? Kijk dan snel op www.rabo-clubsupport.nl. Je mag maximaal 5 stemmen uitbrengen, waarvan 2 op dezelfde club. Lintjo is te vinden onder de categorie sport.

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Rabobank Heerenveen-Zuidoost Friesland stelt dit jaar € 200.000,- beschikbaar. Help ons aan een bijdrage voor de nieuwe LED-lampen en de renovatie van het dak van de huidige sportkantine. Stem op Lintjo!