Lintjo wint ook laatste wedstrijd van 2018

Zaterdag  15 december ’18 stond de wedstrijd Sim 1 – Lintjo 1 op het programma. Deze wedstrijd werd gespeeld in de Utingeradeelhal in Akkrum. Bij winst zou Lintjo ongeslagen het nieuwe jaar ingaan, voor Sim was er een kans om de eerste wedstrijdpunten te pakken.

Lintjo begon in de aanval met Jacco Wouda, Kees Flapper, Aafje Hijlkema en Elmi Dimmendaal.
In de verdediging startten Marc de Boer, Remco Hulzentop, Sybrit Pen en Lisanne de Boer.

Na het fluitsignaal was het gelijk Sim die het eerste doelpunt wist te scoren,  Lintjo reageerde en maakte 1-1. De wedstrijd ging even gelijk op, beide ploegen wisten te scoren.  Sim scoorde 3 keer achter elkaar en zette de stand op 5-2. Lintjo moest een tandje moeten bij zetten en dit gebeurde dan ook.  Lintjo slaagde erin om 3 keer op rij te scoren  en zo werd het 5-5. Wederom ging het gelijk op en de ploegen wisten de stand op 9-9 te zetten. Met nog  5 minuten te spelen lukte het Lintjo om 4 maal oprij te scoren en zo stond de ruststand op 9-13. Na de rust wist Lintjo de voorsprong door te trekken en kwam  op een stand van 11-18. Beide ploegen scoorden nog een paar keer en de eindstand werd op 17-24 gezet. Hiermee blijft Lintjo ongeslagen en kunnen ze met goede moed 2019 in.

De volgende wedstrijd word gespeeld tegen Noveas 1 op 19 januari’19 om 20:45 in de MeJander Oldeberkoop.

De doelpunten werden gemaakt door: Jacco Wouda (7x), Sybrit Pen (6x), Remco Hulzentop (4x), Aafje Hijlkema (3x), Lisanne de Boer (2x) en Kees Flapper (2x).